Wypożyczalnia samochodów Katowice

Pro Rent - wynajem samochodów w Katowicach, oferuje podstawienie i odbiór samochodów na Międzynarodowy Port Lotniczy Katowice-Pyrzowice, Dworzec Główny oraz w każdym miejscu w Katowicach po wcześniejszym uzgodnieniu. Doświadczony zespół pracowników w wynajmie samochodów szybko załatwi z Państwem formalności tak aby jak najszybciej mogli Państwo cieszyć się wynajętym autem. Fachowa obsługa pozwoli Państwu na wybór odpowiedniego samochodu. Wypożyczalnia samochodów w Katowicach posiada wielu zadowolonych i stałych klientów którzy polecają nasze usługi.

Wynajmując samochód w Katowicach będziecie Państwo mogli zaplanować podróż tak aby zwrócić auto w innych oddziałach firmy Pro Rent: w Rzeszowie, Krakowie, Tarnobrzegu lub w Warszawie.

Oddział firmy Pro Rent w Katowicach oferuje wynajem krótkoterminowy oraz długoterminowy dla firm.

Oddział firmy Pro Rent w Katowicach prowadzi również wynajem samochodów z kierowcą oraz obsługę biznesową konferencji. W takim przypadku każdorazowo przygotowana jest indywidualna oferta.

Katowice

Międzynarodowy Port Lotniczy Katowice-Pyrzowice, ul. Wolności 90, 42-625, Ożarowice
Drugi punkt odbioru: Dworzec PKP Katowice, Plac Oddziałów Młodzieży Powstańczej
+48 783 299 913