Wypożyczalnia samochodów Kraków

Pro Rent - wynajem samochodów w Krakowie, oferuje podstawienie i odbiór samochodów na lotnisko Balice im. Jana Pawła II, Dworzec Główny oraz w każdym miejsce w Krakowie po wcześniejszym uzgodnieniu. Oddział firmy Pro Rent w Krakowie istnieje od 2006 i jest jednym z największych oddziałów. Doświadczony zespół pracowników w wynajmie samochodów szybko załatwi z Państwem formalności tak aby jak najszybciej mogli Państwo cieszyć się wynajętym autem. Fachowa obsługa pozwoli Państwu na wybór odpowiedniego samochodu. Wypożyczalnia samochodów w Krakowie posiada wielu zadowolonych i stałych klientów którzy polecają nasze usługi.

Wynajmując samochód w Krakowie będziecie Państwo mogli zaplanować podróż tak aby zwrócić auto w innych oddziałach firmy Pro Rent: w Rzeszowie, Tarnobrzegu lub w Warszawie.

Oddział firmy Pro Rent w Krakowie oferuje wynajem krótkoterminowy oraz długoterminowy dla firm.

Oddział firmy Pro Rent w Krakowie prowadzi również wynajem samochodów z kierowcą oraz obsługę biznesową konferencji. W takim przypadku każdorazowo przygotowana jest indywidualna oferta.

Kraków

Lotnisko Balice, ul. Olszanicka 174, 30-241 Kraków – przy Stacji Benzynowej na lotnisku Balice
+48 783 299 913
+48 693 884 500