Wypożyczalnia samochodów Warszawa

Wypożyczalnia samochodów Pro Rent w Warszawie działa od 2010 roku, świadcząc od tego czasu usługi wynajmu aut. Dzięki dobrej mobilności klienci są obsługiwani zarówno w siedzibie firmy jak i na terenie całego miasta Warszawy, dodatkowo po wcześniejszej rezerwacji podstawiamy samochody na lotnisko. W ofercie firmy Pro Rent znajdują się wynajmy krótko, średnio oraz długoterminowe, zarówno dla klienta indywidualnego jak również firm. Każda oferta, jest przygotowywana i dopasowywana w sposób indywidualny tak, aby zaspokoić nawet najbardziej wymagającą osobę. Kolejnym ważnym atutem firmy jest punktualność oraz dwudziestoczterogodzinna gotowość przez siedem dni w tygodniu. Korzystając z usług wypożyczalni samochodów Pro Rent, mamy gwarancję czystego, zatankowanego auta w atrakcyjnej cenie i bez zbędnych formalności.

We flocie firmy, można znaleźć samochody wielu segmentów, zarówno małe, osobowe (Fiat Panda), samochody dostawcze oraz VAN-y siedmio i dziewięcioosobowe (Ford Transit, Ford Galaxy). Każdy pojazd jest na bieżąco serwisowany w autoryzowanym zakładzie, dzięki czemu wszystkie auta są 100% sprawne i gotowe na najdłuższe trasy. Przy tak dużej ilości samochodów do wynajęcia, każdy znajdzie coś dla siebie.

W trosce o zadowolenie klienta wyposażamy pojazdy w dodatkowe akcesoria poprawiające bezpieczeństwo oraz komfort podróżowania. Dbając o bezpieczny sposób przewożenia dzieci, istnieje możliwość zamówienia fotelika oraz podkładki, a dla osób wyjeżdżających za granicę dostosowujemy samochód do wymogów panujących w danym kraju, dodając zestaw wyjazdowy. Kolejnym dodatkowym elementem wyposażenia jest nawigacja z aktualnymi mapami, która zawsze zaprowadzi nas do celu.

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą. Wszelkie pytania można kierować na maila oddziału firmy oraz telefonicznie, dane kontaktowe znajdują się poniżej.

ul. Broniewskiego 62, 01-854 Warszawa
+48 665-776-303