Rezerwacja

Przed rezerwacją prosimy zapoznać się z warunkami najmu.

Zapytanie należy złożyć minimum na 2 dni przed żądanym terminem odbioru. W innym przypadku prosimy o kontakt telefoniczny.

• Wydanie / odbiór samochodu poza godzinami pracy wypożyczalni płatne dodatkowo (20,00 PLN z VAT)
  • :
  • Dodatkowe wyposażenie:
  • Forma płatności:

Wypożyczalnia samochodów Kraków

Pro Rent – wynajem samochodów w Krakowie, oferuje podstawienie i odbiór samochodów na lotnisko Balice im. Jana Pawła II, Dworzec Główny oraz w każdym miejsce w Krakowie po wcześniejszym uzgodnieniu. Oddział firmy Pro Rent w Krakowie istnieje od 2006 i jest jednym z największych oddziałów. Doświadczony zespół pracowników w wynajmie samochodów szybko załatwi z Państwem formalności tak aby jak najszybciej mogli Państwo cieszyć się wynajętym autem. Fachowa obsługa pozwoli Państwu na wybór odpowiedniego samochodu. Wypożyczalnia samochodów w Krakowie posiada wielu zadowolonych i stałych klientów którzy polecają nasze usługi.

Wynajmując samochód w Krakowie będziecie Państwo mogli zaplanować podróż tak aby zwrócić auto w innych oddziałach firmy Pro Rent : w Rzeszowie, Tarnobrzegu lub w Warszawie.

Oddział firmy Pro Rent w Krakowie oferuje wynajem krótkoterminowy oraz długoterminowy dla firm.

Oddział firmy Pro Rent w Krakowie prowadzi również wynajem samochodów z kierowcą oraz obsługę biznesową konferencji. W takim przypadku każdorazowo przygotowana jest indywidualna oferta.

Kontakt do oddziału Kraków oraz mapka ułatwiająca dotarcie do biura wypożyczalni znajdują się poniżej.

Wyświetl większą mapę

KRAKÓW