Rezerwacja

Przed rezerwacją prosimy zapoznać się z warunkami najmu.

Zapytanie należy złożyć minimum na 2 dni przed żądanym terminem odbioru. W innym przypadku prosimy o kontakt telefoniczny.

• Wydanie / odbiór samochodu poza godzinami pracy wypożyczalni płatne dodatkowo (20,00 PLN z VAT)
  • :
  • Dodatkowe wyposażenie:
  • Forma płatności:

Wypożyczalnia samochodów Rzeszów

Wypożyczalnia samochodów Pro Rent Sp. z o.o. świadczy usługi wynajmu krótko, średnio oraz długoterminowego. Proponujemy wynajem samochodów osobowych oraz dostawczych. Nasza oferta wynajmu aut jest skierowana do firm oraz osób indywidualnych. Współpraca z naszą wypożyczalnią samochodów jest gwarancją mobilności w bardzo konkurencyjnych cenach. Istniejemy na rynku wypożyczalni od 2004 r. , przez ten okres zdobyliśmy niezbędne doświadczenie, które procentuje wysoką jakością świadczonych usług oraz zadowoleniem klientów naszej wypożyczalni. Jesteśmy z tego powodu dumni ponieważ satysfakcja oraz zadowolenie klientów ze świadczonych przez nas usług jest dla nas najważniejsze.

Nasza wypożyczalnia dysponuje szeroką gamą modelową pojazdów do wynajmu, w której każdy znajdzie coś dla siebie. W miarę potrzeb istnieje możliwość konfiguracji dodatkowych akcesoriów (fotelik dla dziecka, GPS, łańcuchy śniegowe). W skład floty pojazdów wchodzą samochody: Klasa A: Fiat Panda, Hyundai I10, Klasa B: Ford Fiesta, Hyundai I20, Klasa C: Ford Focus, Hyundai i30, Kia Ceed, Klasa D: Ford Mondeo Nissan Qashqai, Ford Grand C-Max, Klasa E: Ford S-Max, Ford Kuga 4x4, Nissan Qashqai 4x4, Klasa F: Ford Galaxy, Ford Transit 9 os., Klasa FD: Ford Transit dostawczy

Dzięki stałym przeglądom technicznym zapewniamy bezpieczeństwo i komfort jazdy naszym klientom. Wszystkie pojazdy posiadają pełny pakiet ubezpieczeń oraz pakiet assistance.

Atutami naszej wypożyczalni są:

• długoletnie doświadczenie w branży
  • rzetelna oraz profesjonalna obsługa
  • szeroki teren działania obejmujący województwo podkarpackie
  • możliwość wynajmu samochodu z kierowcą
  • elastyczność usługi wynajmu samochodu, możliwość wypożyczenia auta zarówno na jedną dobę jak i na tydzień, miesiąc, rok a nawet 3 lata
  • 24h mobilność
  • w razie kolizji zapewniamy pojazd zastępczy oraz pomoc drogową

Serdecznie zapraszamy do korzystania z usług naszej wypożyczalni oraz do zapoznania się z ofertą cenową w zakładce „Cennik” na naszej stronie internetowej.

Wyświetl większą mapę

RZESZÓW